tammi 042023
 

Pohjois-Savon Yleisurheilu ry tarjoaa edullisen mahdollisuuden itsenäiseen harjoitteluun Kuopiohallissa. Rauhalahti Road Runner kuuluu Pohjois-Savon Yleisurheilijoihin ja siten myös kaikki jäsenemme ovat oikeutettuja heidän vuorojensa hyödyntämiseen.

Pohjois-Savon Yleisurheilu ry:n harjoitusvuorot Kuopio-hallissa ovat keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17.00–19.00 alkaen (5.10.2022-28.4.2023)

Mikäli haluat käydä itsenäisesti harjoittelemassa kyseisillä vuoroilla, on sinun ostettava tähän oikeuttava hallikortti. Hallikortin hinta kaudelle 2022–2023 on 25 euroa / henkilö. Kauden ollessa jo puolivälissä kortin saa kevään ajalle hintaan 15 euroa/ henkilö.  Korttia näyttämällä, pääsee ilman erillistä hallimaksua harjoittelemaan radalle kyseisillä vuoroilla. Mikäli haluat hallikortin kevääksi, niin ilmoita siitä 13.1.2022 mennessä marjatta.rasanen1@gmail.com. Tilataan kortit yhdessä.

Mikäli haluat kiireisesti hoitaa asian itse, laita suoraan viestiä hanna.leinola@gmail.com

HUOM! Vuorot eivät ole käytössä koulujen lomaviikoilla (vuonna 2022 viikot 42 ja 52 ja vuonna 2023 viikot 1 ja 10). Vuorot eivät ole myöskään käytössä silloin, kun Kuopio-hallissa on tapahtumia (messuja, konsertteja yms.) samaan aikaan. Huomioittehan, että koronarajoitusten väistyttyä Kuopio-hallilla on tapahtumia selvästi enemmän kuin edeltävinä kahtena vuotena, erityisesti perjantain vuorot eivät siis ole joka viikko käytettävissä. Ennen vuorolle menoa kannattaa siis tarkastaa varaustilanne Kuopio-hallin nettisivuilta osoitteesta: https://liikkuvakuopio.fi/liikuntapaikat/monitoimihalli-areena/kuopio-halli/ tai Tilatori-varauskalenterista osoitteesta https://asp3.timmi.fi/WebTimmi/login.do?loginName=GUEST_TORI&password=GUEST&profileId=2089&adminAreaId=2165