Ylläpito tiedottaa

 Posted by at 18:53  Yleinen
heinä 242021
 

Tänään la 24.7.2021 on ilmennyt WordPressin ja Instagramin integraatiossa (SMASHBalloon -vimpain) sellainen bugi, joka estää RRR:n Instagram-kuvien näytön RRR-sivuilla. Tässä siitä tiedote:

Known Issue

July 24th 2021
There is a temporary bug in the Instagram API when trying to connect new Instagram accounts using the “Personal” (Basic Display) API, which is affecting all plugins and apps. We have reported the issue to Instagram and are hoping for a resolution very soon. Please see here for more information. We really apologize for any inconvenience!

You can still display your account if you convert it into a business profile (see directions).

Instagram yrittää selvittää vikaa. Tuon tiedotteen mukaan vika koskisi vain “personal”-tilejä, mutta kun muutin tilin yritystiliksi, niin eipä onnistunut yhteistyö sen paremmin.

Odotellaan siis Instagramin korjausta asiaan…

Ylläpitoterveisin Markku

PÄIVITYS su 25.7.2021 klo 00:30

Monivaiheisten kokeilujen jälkeen sain vihdoin onnistumaan integraation RRR-sivujen (eli nettisivut), RRR:n Insta-tilin rauhalahti_road_runners ja RRR:n Facebook-sivun (ei siis ryhmän vaan sivun) Rauhalahti Road Runners kesken. Nyt ne ovat aika tiukasti yhteydessä toisiinsa. Alussa mainittu Instagram-bugi ei siis enää haittaa Insta-tilin julkaisujen katselemista nettisivujen kautta. Lisäksi nämä Insta-julkaisut näkyvät nyt myös tuon RRR:n Facebook-sivun kautta julkaisuina.

Loppu hyvin, kaikki hyvin! Toivotaan nyt,eittei tuo bugi siirry Instagramin business-tilin APIiin…;)

Yöllisin terveisin Markku