Kolmen Kylpylän Kirmaisu 2019

 

TULE  AVAAMAAN KESÄJUOKSUKAUTESI MUKAVALLA YHTEISLENKILLÄ

 KOLMEN KYLPYLÄN KIRMAISUSSA

lauantaina 6.4.2019 klo 12:00 alkaen

Kutsumme kestävyysjuoksun harrastajat ja hölkkääjät jo 12. kerran järjestettävään Kolmen Kylpylän Kirmaisuun (KKK), joka starttaa lauantaina 6.4.2019 klo 12:00 Siilinjärven keskustasta virkistyskylpylä Fontanellan edustalta.

Rauhalahti Road Runners ry:n (RRR) järjestämä juoksu etenee vanhan viitostien viertä Kylpylähotelli Kunnonpaikan edustalle Vuorelaan, minne matkaa kertyy n. 13 km. Sieltä matka jatkuu huoltotauon jälkeen viitostien laitaa Päivärantaan, mistä se kääntyy Julkulaan, kulkien Puijonlaakson ja Savilahden kautta Särkiniemeen ja maaliin Kylpylähotelli Rauhalahteen.

Matkaa kertyy yhteensä n. 31 km. Reitin voit juosta myös vain osittain, esim. Fontanella – Kunnonpaikka tai Kunnonpaikka – Rauhalahti. Juoksun suositeltu ja zoomattava reittikartta löytyy täältä. Tietöiden vuoksi reitti saattaa paikoitellen poiketa suunnitellusta reitistä. Tutustu etukäteen reittikarttaan ja tulosta se tarvittaessa mukaasi. Reittikartta on vain suositus, voit aivan hyvin juosta muutakin reittiä, jos haluat.

Kolmen Kylpylän Kirmaisu EI OLE KILPAILU eli siinä ei oteta aikaa, ei lasketa sijoituksia eikä jaeta mitaleita. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan useita palkintoja maalipaikassa Rauhalahdessa. Kyseessä on siis leppoisa ja sosiaalinen yhteislenkki, jossa voit testata keväistä juoksukuntoasi  ja kestävyyttäsi.

Välietapissa Kunnonpaikassa ja maalissa Rauhalahdessa on neste- ja energiatankkaushuolto. Matkan varrella juoksijoiden huolto on jokaisen omalla vastuulla, mutta tukena on myös liikkuva huoltoauto. Siten kukaan ei jää oman onnensa nojaan. RRR ei ole vakuuttanut juoksijoita, jokainen juoksee omalla vastuullaan.

Huom! RRR EI JÄRJESTÄ linja-autokyytiä lähtöpaikalle, mutta julkisen liikenteen linja-auto nro 7 lähtee Rauhalahdesta klo 10:02 ja sitten linja-auto nro 31 lähtee kaupungintalon takaa, Maljalahden-kadulta klo 10:40 Siilinjärvelle. Pyrimme, että joku seuran edustaja on busseissa mukana.

Tarjoamme elämyksellisen, keväisen Kolmen Kylpylän Kirmaisun hintaan 10 €,  RRR:n jäsenille osanotto on ilmainen. Suorita maksu 1.4.2019 mennessä tilille IBAN FI20 5482 5420 0055 76, saaja Rauhalahti Road Runners ry. Mahdollista on tulla mukaan juoksupäivänäkin jälki-ilmoittautujana klo 11:15-11:45 Fontanellassa. Turvallisen juoksuelämyksen lisäksi saat maksulla diplomin, jolla pääset alennettuun hintaan ajalla la 6.4. – pe 12.4.2019 joko Rauhalahden, Kunnonpaikan tai Fontanellan kylpylään.

RRR haastaa työpaikat, urheiluseurat, kaveriporukat ja muut yhteisöt hölkkäämään Kolmen Kylpylän Kirmaisun. Jos matka tuntuu liian pitkältä, sen voi jakaa viestiosuuksiin, takavuosien Suomi Juoksee -viestin tapaan.

Tulostusversio tästä sivusta (pdf)

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Merja Korhonen, p. 050 466 3553, merja.korhonen2(at)luukku.com. 

Muita yhteyshenkilöitä:  Antti Jylhä, p. 044 531 9894, antti.jylha(at)kunnonpaikka.com, Marjatta Räsänen, p. 0400 124 897, marjatta.rasanen1(at)gmail.com

Huom ! Korvaa ylläolevissa sähköpostiosoitteissa (at) @-merkillä.

Juoksuterveisin

RAUHALAHTI ROAD RUNNERS ry