syys 022017
 

Kuopio Maraton juostiin 20. kerran la 2.9.2017 mukavan lämpöisen ja syksyisen sään vallitessa. Matkoina olivat maraton, puolikas ja kymppi, lisäksi kävelijöillä oli oma sarja. Kaikkiaan juoksijoita oli liikkeellä hieman alle tuhat, maratonilla 140, puolikkaalla 599, kympillä 245, kävelijöiden määrä ei ole tiedossa.

RRR oli hyvin edustettuna kaikissa sarjoissa ja myös palkintokorokkeella. Parhaimpina saavutuksina miesten kolmoisvoitto maratonin sarjassa M50, naisten kolmoisvoitto puolikkaalla sarjassa N50 ja Jarmo Väänäsen koko maratonin paras aika 3:07:41.

Tässä kaikki tulokset. Tuloksia voit katsella myös hakusivulta.

Runsas kuvasato on jaettu kahteen albumiin: lähtö- ja maalialueen kuvat (183 kuvaa) ja Technopoliksen kohdalta (8,6 km) otetut kuvat (302 kpl). Jälkimmäisestä albumista löytyvät melkein kaikki maratonin ja puolikkaan juoksijat.

Lähtö- ja maalialue

Technopolis